Medan vam obezbeđuje gotovo neograničen izbor 3D modela velikog formata uz neverovatnu brzinu štampe za proizvodnju reklama, jedinstvenih prizvoda, marketinga viskog nivoa, specijalno izloženih displeja i više.

Možete uživati u kreiranju kompleksnih formi, modela koji mogu biti osvetljeni iznutra. Takođe možete koristiti štampane 3D objekte kao model za pravljenje kalupa ili za korišćenje istih.

Možete kombinovati dva ili više delova zajedno tako da dobijete neverovatne i jedinstvene 3D modele ogromne veličine.

Kada završite sa proizvodnjom željenog modela, dobijate 3D model koji je lagan i trajan. Veličina 3D modela koji izlazi iz štampača je:

Više o štampaču

Massivit 3D tehnologija štampe je rešenje za 3D štampanje modela velikog formata. Koristeći gel i tehnologiju štampe razvijenu od strane Massivit tima, Dimengel je akrilni gel sa mnoštvom izvanrednih karakteristika. Obezbeđena je brza i ekonomična proizvodnja 3D znakova, displeja i različitih rekvizita ogromne veličine. Massivit 3D štampač ima mogućnost štampanja pri ekstremnoj brzini.

Šta je 3D štampa?

 

3D štampa ili aditivna proizvodnja je postupak izrade trodimenzionalnih čvrstih predmeta na osnovu podataka iz digitalne datoteke.
Stvaranje 3D štampanog objekta postiže se pomoću aditivnih procesa. U aditivnom procesu, predmet se stvara polaganjem uzastopnih slojeva materijala dok se objekat ne stvori. Svaki od ovih slojeva može se videti kao tanko isečeni presek predmeta.
3D štampanje je suprotno od supstraktivne proizvodnje koja je isecanje / izdubljivanje komada metala ili plastike, na primer glodalicom.
3D štampa vam omogućava da napravite složene oblike koristeći manje materijala od tradicionalnih proizvodnih metoda.
Pogledajte primere 3D štampe i javite nam se da čujemo šta možemo štampati za vas.